verduurzamer

Houten wil in 2040 klimaatneutraal zijn. Er zijn Houtenaren die zich hard inzetten om dat te bereiken. Het Duurzaamheidsfonds Houten is op zoek naar deze personen. Want in de week van de duurzaamheid (11-17 oktober) zal het Duurzaamheidsfonds Houten de Houtense Verduurzamer van het jaar uitroepen.

 

De criteria voor een nominatie voor de Houtense Verduurzamer van het jaar:

- De genomineerde moet het afgelopen jaar een flinke inspanning hebben geleverd voor verduurzaming in Houten en zelf een voortrekkende rol hebben gespeeld. Eigenbelang mag daarbij niet voorop staan.

- De genomineerde moet duidelijk een voortrekker zijn. Zij/hij is niet enkel de spreekbuis van een organisatie waarachter andere mensen de verduurzaming feitelijk trekken.

 - Niet alleen individuele personen kunnen genomineerd worden, maar ook groepen. Organisaties komen niet in aanmerking voor een nominatie. Dus wel de leerkrachten die zich buitengewoon inzetten voor verduurzamings-onderwijs, maar niet de school.

- Het is een pluspunt als de nominatie gedragen wordt door meerdere Houtenaren.

Wilt u iemand nomineren? Mail het Duurzaamheidsfonds Houten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en vertel wie u waarom nomineert. Uit de genomineerden zal het bestuur van het Duurzaamheidsfonds een winnaar kiezen. De Houtense Verduurzamer zal van een prominente Houtenaar de trofee uitgereikt krijgen én mag een bedrag van €500,- besteden aan een duurzaam doel in Houten.