casey horner 4rDCa5hBlCs unsplashKennis, kunde en netwerk

Wij hebben zelf veel kennis en ervaring met duurzame projecten en daarnaast hebben wij een goed netwerk binnen Houten. Graag helpen wij jou om van een duurzaam idee een goed project te maken. 
 

Financiële bijdrage

Het geld van ons fonds gebruiken wij om duurzame initiatieven te ondersteunen. Dit kan in de vorm van een gift of een lening. 

Wij hebben verschillende vormen van financiele bijdragen (gift of lening):

 
1. De Kleine Keus, een bijdrage tot maximaal €500 per initiatief, is het hele jaar beschikbaar voorzover het budget toereikend is.
2. De Groene Keus, een bijdrage tot maximaal €5.000 per initiatief, wordt een keer per jaar in een aanvraagronde uitgegeven.
3. De Groene Prijsvraag, een bijdrage van €10.000 of €5.000, een nieuw experiment in 2020. Lees hier meer.
 

Een initiatief moet aan onze voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor een bijdrage. Daarnaast passen wij onze beoordelingscriteria toe om het initiatief te beoordelen. Daarbij hebben wij een vaste rolverdeling.

kristopher roller PC lbSSxCZE unsplashKleine Keus
Een Kleine Keus kun je heel eenvoudig aanvragen door ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.te sturen waarin je het idee kort uitlegt. We nemen vervolgens contact op om jouw idee en de mogelijkheden van financiële steun te bespreken..
 
Groene Keus
Eind 2020 kent het DuurzaamheidsFonds Houten weer een gift toe aan een aantal duurzame initiatieven.
Heb je al een vastomlijnd idee? Download dan het aanvraagformulier. Vergeet dan ook niet een projectplan met begroting en een planning mee te sturen. Wil je graag hulp? Of weet je je idee nog niet goed onder woorden te brengen? Geen probleem. Bel of mail ons. Wij helpen je graag bij de juiste formulering van je initiatief.