casey horner 4rDCa5hBlCs unsplashKennis, kunde en netwerk

Wij hebben zelf veel kennis en ervaring met duurzame projecten en daarnaast hebben wij een goed netwerk binnen Houten. Graag helpen wij u om van een duurzaam idee een goed project te maken. 

Financiële bijdrage

Het geld van ons fonds gebruiken wij om duurzame initiatieven te ondersteunen. Dit kan in de vorm van een gift of een lening. 

Wij hebben twee verschillende vormen van financiele bijdragen (gift of lening):

 
1. De Kleine Keus, een bijdrage tot maximaal €500 per initiatief, is het hele jaar beschikbaar voorzover het budget toereikend is.
2. De Groene Keus, een bijdrage tot maximaal €5.000 per initiatief, wordt een keer per jaar in een aanvraagronde uitgegeven.
 

Een initiatief moet aan onze voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor een bijdrage. Daarnaast passen wij onze beoordelingscriteria toe om het initiatief te beoordelen. Daarbij hebben wij een vaste rolverdeling.

kristopher roller PC lbSSxCZE unsplashGroene Keus 2019

Ook in 2019 kunt u weer een financiele bijdrage vragen voor uw initiatief. Tot 29 september kunt u een aanvraag doen. Gebruik hiervoor het aanvraagformulier. Vergeet niet ook een projectplan met begroting en planning mee te sturen. 

Wilt u graag hulp bij uw aanvraag? Of weet u uw idee nog niet goed onder woorden te brengen? Geen probleem. Bel of mail ons. Wij helpen u graag bij de juiste formulering van uw initiatief.